До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Vogue UA представляє новий номер: липень-серпень 2020

Номер Vogue UA липень-серпень присвячений простим радощам життя й нехитрим речам, що здатні його прикрасити.

Vogue UA новий номер серпень липеньНа обкладинці: шкіряний жакет, шовкова сорочка, все — Brunello Cucinelli

Ми розповідаємо про повернення деніму на подіуми — він не обмежує рухів і дарує свободу самовираження. Розмовляємо з модною фуд-дизайнеркою Лайлою Гохар, для якої емоції й почуття, що пробуджує їжа, — набагато важливіші за вишукані інгредієнти й складні смаки. Рушаємо в гості до Дакоти Джонсон, яка визнає, що протистояти стресам їй допомагають ванна з морською сіллю й читання при свічці. І ексклюзивно публікуємо уривок з бестселера Саллі Руні "Нормальні люди", що цього літа вийде друком в українському перекладі.

Реклама

У задовгій ізоляції ми скучили за нормальним, пересічним життям. І модний світ солідарний з нами в бажанні зійти з небес на землю. У новому номері говоримо про те, як високі ювелірні бренди наближаються до міленіалів — друкуючи у сториз рецепти й випускаючи тематичні розмальовки й пазли. А beauty-бренди міркують над тим, як заощаджувати водні ресурси й у такий спосіб надихати на це й своїх прихильників.

Стихія води — найбільш літня зі стихій. Ми звернулися до трьох дівчат, що приборкали хвилі, із запитанням про те, як заняття водними різновидами спорту допомагають їм бути в тонусі й знаходити життєвий баланс. Біля моря знято й артпроєкт Маші Реви, який ми ексклюзивно представляємо в цьому номері. Зібраний у техніці бриколажу, він оповідає про прості радощі, пам’ятні з дитинства.

На свіжому повітрі — у саду, чистім полі, на вулицях — знято й більшість fashion-історій номера. У них — підказки, у чому виходити з локдауну в літо. Завершальний штрих — відповідні beauty-новинки: легкі парфуми з квітковими нотами, колоні, що нагадують про тихоокеанські заходи сонця, зволожувальні засоби й санскрини. Все, щоб із насолодою й безпечно святкувати звичайні літні дні, кожен з яких може стати найдивовижнішим у житті.

Над обкладинкою працювали:

Фото: Leon Mark

Стиль: Charlotte Roberts

Зачіски: Alexander Soltermann

Макіяж: Laura Dominique @Streeters

Сет-дизайн: Anna Sbiera @Swan management

Диджитал: Ben Breading

Продюсер: Gaia Geneston @TRBL MNGT

Асистент фотографа: George Mavrikos

Асистент стиліста: Yamine Daaboul

Кастинг: Shaun Beyen @TRBL MNGT

Модель: Giselle Norman @Storm

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.