До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Vogue UA представляє новий номер: липень 2019

Липневий номер Vogue UA присвячений культурному різноманіттю і артизанальним традиціям у моді.

Киянка Віта Кін, яка пробудила пристрасть до української вишивки далеко за межами країни, продовжує вивчати національні мотиви: її нова колекція натхненна культурою Північної Африки та Середньої Азії. Сюрреалістичні шоу креативного директора Gucci, Алессандро Мікеле, живляться не тільки фантазією самого метра, а й антуражем, привезеним з Японії. Ленні Кравіца, рокера і дизайнера, надихає Бразилія, де в його маєтку "Світ диких тварин" предмети авторства Kravitz Design сусідять з меблями культових бразильських майстрів.

Реклама
На обкладинці: СУКНЯ З ШОВКОВОЇ ОРГАНЗИ, BALMAIN COUTURE

Модна індустрія повертається до джерел. Воно й не дивно: мова древніх ремесел – універсальна, близька і зрозуміла всім. Модні будинки залучають локальних майстрів до участі у своїх колекціях: яскравий приклад такої співпраці – Dior Cruise 2020 року, створена в колаборації з африканськими дизайнерами і ремісниками. Hermès, Gucci, Loewe беруть на себе місію відродження, збереження і просування артизанальних мистецтв. Не відстають і ювелірні бренди: знакові прикраси сезону нагадують розкопані артефакти різних цивілізацій, виготовлені першими ремісниками.

До ключової теми Vogue-дослідження в липні – шанобливого співіснування різних культур при одночасному збереженні їхньої ідентичності – додаються анонси головних подій в різних куточках планети, добірки гаджетів, які знадобляться в подорожах, і колоритних готелів, а також найповніший гід стамбульською вуличною їжею.

На обкладинкою працювали:

Фото: NADINE IJEWERE @CLM
Стиль: NATHAN KLEIN
Зачіска: TEIJI UTSUMI @BRYANT ARTISTS
Макіяж: LUCY BURT @LGA
Виробництво: KITTEN
Асистенти фотографа:
JAMES GILBERT, DAMIAN FLACK
Асистенти стиліста:
SIAN WILKINSON, MEDHINI KAR
Модель: SHANELLE NYASIASE @MP PARISI

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.