До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Vogue UA представляє новий номер: лютий 2021

Лютневим номером ми відкриваємо новий модний сезон — і запрошуємо у віртуальну подорож з топмоделлю Сарою Бломквіст, яка приміряє хіти весняно-літніх колекцій, на дивовижний острів у Біскайській затоці. У прем’єрному номері сезону ми досліджуємо, хто й чому замінив кінодів, що надихали дизайнерів у минулому; розповідаємо про те, як автору ароматів Pacollection Жульєну Доссені вдалося зробити революцію у світі парфумерії; інтерв’юємо найвідомішу ізраїльську модель Бар Рафаелі, яка віднайшла баланс між власним суперего, родиною й роботою.

Пальто без рукавів зі шкіри й бавовни, DIEGO M; штани з вовни й шкіри, Salvatore Ferragamo; шкіряні туфлі, власність стиліста

У лютому світ відзначає День святого Валентина. Саме тому в номері ми зібрали сюжети про кілька пар. Французи — модель Іванка Сміленко й диджей Валентин Брюнель — розповідають, як ділять фоловерів в інстаграмі. Наші співвітчизники Маша Шубіна й Ілля Чичкан надіслали нам листа майже з Едему, з архіпелагу Занзибар, де зимують цього року. Мешканці Копенгагена Б’ярке Інгельс і Рут Отеро діляться, як побудували дім своєї мрії — та ще й не на суходолі, а на воді. Дует дизайнерів-американців Джека Маккаллоу й Лазаро Ернандеса марить, як їхній молодий бренд одного дня стане культовим модним Домом.

Реклама

У beauty-додатку до лютневого номера представлено універсальні образи весняно-літнього сезону, косметичні й парфумерні новинки, гаджети для догляду за шкірою. Стати найкращою версією себе мотивують матеріали про індивідуальний план з досягнення дзену, чистий сон — мрію новітніх часів, а також про кросфіт, що змінює тіло й розум.

На обкладинці: бавовняна сукня, Staud; сережки, жовте золото, MISHO; браслет, жовте золото, Ana Khouri

Над обкладинкою працювали:

Фото: Cedric Bihr

Стиль: Anna Klein

Зачіска: Anne Sofie Begtrup @Wise & Talented

Макіяж: Rebecca Grandmaison

Продюсер: Sophie Roger @So Talents

Кастинг: Max Märzinger для Julia Lange Casting

Модель: Sara Blomqvist @Viva Model Management

Над б’юті-обкладинкою працювали:

Фото: Edward Aninaru

Стиль: Penelope Strintz

Зачіска: Lisa-Marie Powell з використанням R + Co і ghd

Підготовка волосся: Lea Journo

Макіяж: Anthony Merante з використанням CHANEL BEAUTY

Підготовка тіла: Augustinus Bader

Виробництво: Anomalie production

Постановка: Anežka Horová

Модель: Yesmin Ben Hammouda

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.