До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Vogue UA представляє новий номер: лютий 2018

Vogue UA лютий 2018

Новий лютневий номер Vogue UA присвячений колекціям нового сезону весна-літо 2018. Усередині докладний гід з головних трендів (американа, 80-ті, спорт і романтизм), тканин (у топі – органза, вініл і нейлон), кольорів, принтів і силуетів. Мода сезону весна-літо – 2018 – це свято для очей, чий новий критерій – краса. Без прив'язки до форм, довжини, епох і символів, в русі і поза часом.

Герої номера – Ека Іукурідзе, власниця незвичайного паризького бутика Les Suites, який робить колаборації з нішевими дизайнерами, викуповує архіви у лондонського музею Вікторії і Альберта і живе у квартирі, що раніше належала Ізабеллі Росселліні; Стейсі Мартін, актриса, яка стала знаменитою після скандальної ролі німфоманки у Ларса фон Трієра, ділиться подробицями про зйомки у "Молодому Годарі" і в Голлівуді; Гленн Мартенс, креативний директор Y/Project, розмірковує, як перетворити елегантність 1950-х на авангард.

Реклама
Ека ІукурідзеФото: Mauro Fiorito

Зйомки – а їх у лютневому номері п'ять – присвячені моді поза часом: модель і актриса Емелін Валад приміряє найкрасивіші образи весни-літа 2018 у майстерні художника Говарда Ходжкіна і сідає за кермо гоночної машини; стиліст Рікке Вакерхаузен поєднує речі з нових колекцій з чоловічим одягом з секонд-хенду; фотограф Клара Джамінарді дивиться на сучасні речі очима імпресіоністів кінця XIX століття; моделі – відкриття сезону Лорен Кейс і Ділан Рокес – перетворюються на героїв Трюффо і гуляють по набережних Сени; модель Саффрон Вадер позує в одязі складного крою Y/Project.

На обкладинці: шовковий топ з пір'ям, шовкові штани, все – Prada; окуляри, Linda Farrow x Ann Demeulemeester

Фото: Tung Walsh @2DM Management

Стиль: Simon Elmalem

Зачіски: Nao Kawakami @Saint Luke з використанням Cloud Nine

Макіяж: Mel Arter @CLM с использованием M.A.C Cosmetics

Асистент фотографа: Daniel Ciufo

Асистенти стиліста: Gitit Dabush, Hali Christou

Виробництво: Laura Motta @2DM Management

Кастинг: Neil Seeto @IMA Casting

Модель: Aymeline Valade @Viva London

Окрема вдячність – Nigel Case @Classic Car London

Читайте також:

5 любимых дизайнеров Мишель Обамы

Білий лебідь: Джіджі Хадід в Нью-Йорку

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.