До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Vogue UA представляє новий номер: грудень 2018

Грудневий номер Vogue UA – справжній гід по святковому дрес-коду. Дизайнери відроджують традицію вбиратися (за якою ми дуже сумували!) і замість комфортного мінімалізму пропонують зухвалі вбрання зі складним декором як-от драпірування, волани, лелітки і пір'я в поєднанні з великими прикрасами і сміливим взуттям.

На обкладинці: шерстяна сукня, Saint Laurent by Anthony Vaccarello; сережки, біле золото, діаманти, кольє, платина, рубіни, діаманти, все – BVLGARI Heritage Collection

Про цей тренд і про те, де набратися сміливості, щоб одягнути такого роду одяг, – матеріал "Как в последний раз". Практичний посібник – у рубриці Shopping і зйомках: ювелірній (прикраси з діамантами і перлами), б'юті (червоний на губах, повіках і вилицях), обкладинковій (екстравагантний одяг з фольги (Richard Quinn), пір'я (Attico), бахрома (Alexander McQueen) чи кристали (Gucci), кутюрній (оммаж Прекрасної епохи) і новорічній (сліпучі міні-сукні як у фігуристок).

Героями номера стали дизайнери Jil Sander Люсі і Люк Мейєр, Артем Клімчук, стиліст Александра Карл, актриси Ізабель Юппер і Менді Мур, успішні українські дівчата-діджеї – Raw Unkut, Яна Вудсток і Настя Муравйова, а також наймолодша чемпіонка світу в історії дзюдо, Дарія Білодід.

Над обкладинкою працювали:

Фото: Patrick Bienert @Concrete
Стиль: Julie Pelipas
Зачіска: Pawel Solis @ArtList Paris з використанням Oribe
Макіяж: Silvana Belli @WM Management
Асистент фотографа: Fernando Joseavila
Асистент стиліста: Alejandro Palomares
Продакшн: Concrete
Продюсер на майданчику: Soloprod
Модель: Karen Elson @IMG Models

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.