До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Vogue Man: все про чоловічий жовтневий номер

Два рази на рік (у квітні та жовтні) команда Vogue UA випускає чоловічий додаток Vogue Man, в якому розповідає все про чоловічу моду. Цього разу головним героєм номера став Джаред Лето. Ми вирішили більше уваги приділити не його музичній кар'єрі, а новому інтересу Лето. Музикант все більше часу проводить в Силіконовій долині, де успішно інвестує в стартапи і нові технології. Обкладинку з Джаредом, з ніг до голови одягненим в CALVIN KLEIN 205W39NYC, знімав фотограф Ібра Аке.

Жилет з вовни і нейлону, вовняне пальто, вовняні штани, шкіряні черевики, все – CALVIN KLEIN 205W39NYC

Ібра – американець нігерійського походження, мультимедійний художник і продюсер. Серед його робіт зйомки для Vogue, Style.com, Out Magazine, Models.com. Аке живе і працює в Нью-Йорку: робить комерційні зйомки і пише тексти для американського комедійного серіалу "Атланта".

Реклама

Також в новому додатку повний гід по чоловічому гардеробу для сезону осінь-зима 2018/19, нова робота стиліста Джейка Самміса для головної зйомки випуску, історія фотографа Кіта Ошіро, знята в будинку його дідуся, думки креативного директора BOSS Інго Вілтса про сучасний чоловічий гардероб, а також розповідь шеф-кухаря Ніко Роміта, власника ресторану Reale з трьома зірками Мішлен, – про головні цінності сучасного чоловіка.

Фото: Ibra Ake

Стиль: Jake Sammis

Зачіска: Sami Knight @starworks

Грумінг: Jamie Taylor @thewallgroup

Ретушування: Ally Whitman

Продакшн: Western Promises

Асистент фотографа: Justin Smith

Асистенти стиліста: Mackenzie Grandquist, Madeleine Issa

Кастинг: Adam Browne @Six Wolves

Модель: Jared Leto

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.