До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Symbol Galychyna — місце, де мода зустрічається з мистецтвом

19 серпня у Львові відкрився унікальний для міста простір — мультибрендовий бутик Symbol Galychyna, де мода зустрілася з мистецтвом. Крім усесвітньо відомих брендів, тут можна познайомитися і з актуальним сучасним мистецтвом, що додатково підкреслює глибокий зв'язок цих двох індустрій.

"Сьогодні дедалі більше видатних представників світу моди активно співпрацюють із сучасними художниками. Такі колаборації творять вибухову візуально-естетичну суміш. Тому Symbol Galychyna і художній проєкт Gallery 101 об'єдналися, щоб розвивати цю тенденцію в Україні", — розповідають у команді Symbol і запрошують всіх у гості.

Реклама

Одним із найперших оцінити цей взаємозв'язок двох творчих світів зміг fashion-директор Vogue UA Веня Брикалін, який відвідав відкриття нового простору і розповів: "Мені удвічі приємніше побачити тут багато знайомих імен — Valentino, Bottega Veneta, Jil Sander, Nanushka і Coperni. Ми постійно знімаємо ці бренди на сторінках нашого журналу, про багатьох із них ми писали, іноді одні з перших, з деякими мені пощастило спілкуватися особисто. Дуже класно, що команда Symbol не лише привезла їх до Львова, а й зуміла обставити це так сучасно і тонко. ми в Vogue глибоко впевнені, що мода — не тільки і не стільки про одяг і закупи, а й про емоції, які вони дарують".

Ще одна причина швидше потрапити в Symbol Galychyna — унікальна локація, де розташовано бутик. Це унікальний Дім Шпрехера (площа Міцкевича, 8), який називають першим львівським хмарочосом на сім поверхів. Його було побудовано в 1912-1921 роках в неокласичному стилі з елементами модернізму, і він входить у міський ансамбль, що є об'єктом світової спадщини ЮНЕСКО. І впродовж місяця львів'яни та гості міста зможуть побачити першу експозицію арт-проєкту — "PRESENCE/ПРИСУТНІСТЬ", в межах якої буде представлено ​​колаборацію з двома відомими львівськими художниками — Сергієм Савченком і Ольгою Пильник.

Поринути в атмосферу свята допоможе відео:

Відео: Слава Давидов

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.