До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Усередині оновленого бутика Chanel у Києві

17 вересня модний дім CHANEL відкрив двері свого оновленого бутика в Києві, нового простору, де представлені актуальні колекції одягу, сумок, взуття й аксесуарів креативної директорки бренду Віржині Віар.

Бутик CHANEL у Києві

Новий інтер’єр бутика розробив архітектор Пітер Маріно, так само як і проєкт першого бутика CHANEL у Києві 2009 року. Внутрішнє оздоблення бутика дотримує кодів Дому й утілює сучасний та елегантний дух CHANEL. У всьому просторі бутика, що являє собою серію салонів, гармонійно поєднаних між собою, знакова палітра бежевого, білого й чорного кольорів із золотими акцентами така ж ефектна, як і раніше. Збільшення простору бутика до 290 квадратних метрів дає змогу ознайомити клієнтів з колекцією Ready-to-Wear, яка тепер представлена ​​у двох салонах, один з яких на бажання можна трансформувати в приватну зону.

Реклама
Бутик CHANEL у Києві
Бутик CHANEL у Києві
Бутик CHANEL у Києві

З боку вулиці відкривається оновлений двоповерховий фасад із широкими вітринами, що демонструють сезонну колекцію й дають змогу мигцем поглянути на інтер’єр бутика. Вхід обладнаний чорними мармуровими сходами й навісом з логотипом. Зайшовши всередину, клієнти потрапляють до затишного простору відкритого планування, де представлені аксесуари, вироби зі шкіри, біжутерія й широкий вибір сумок.

Бутик CHANEL у Києві
Бутик CHANEL у Києві

За ним — взуттєвий салон, обставлений елегантними диванами, двері ліворуч ведуть до найбільшого салону RTW з трьома просторими примірювальними. Цей салон відкривається в другу, камернішу зону RTW, де є затишний камін, оточений розкішними золотими й чорними ширмами. Тут велика примірювальна забезпечує всамітнення.

Бутик CHANEL у Києві
Бутик CHANEL у Києві

Також у бутику доступна колекція годинників, зокрема і ювілейний зразок годинника J12 Paradoxe, випущеного до 20-річчя від дня створення першої моделі J12, годинник BOY∙FRIEND і ювелірна колекція Coco Crush. Крім того, клієнти CHANEL зможуть відкрити для себе аромати колекцій Les Exclusifs de CHANEL і Les Eaux de CHANEL.

Бутик CHANEL у Києві

Адреса бутика Chanel: Київ, вул. Басейна, 6.


Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.