До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Вітер у волоссі: купальники для яхтингу Liucia

Promotion

Яхтинг — один з найкращих і найаристократичніших різновидів відпочинку й спорту. Одним з перших його відкрив король Великої Британії Чарльз II, до якого потім доєдналася велика кількість представників британського вищого товариства, і це дозвілля стає дедалі популярнішим. Яхтинг люблять за поєднання швидкості, маневровості й вишуканості вже кілька століть, а в останні роки він і зовсім перетворився на повноцінну культуру зі своїм дрес-кодом. Одним з найважливіших складників відпочинку на яхті, природно, є купальники, на яких спеціалізується британський бренд Liucia.

Реклама
Купальники LiuciaКупальники Liucia

"Liucia — це купальники, які підкреслюють індивідуальність своєї власниці, її характер і стиль. Вони створені для відпочинку на яхтах і в пляжних клубах, — розповідають засновники марки. — Вони доречні як упродовж дня, так і ввечері, адже разом із шортами, спідницею або денімом мають вигляд топів".

Купальники Liucia

Дійсно, дизайнерський погляд і відповідність актуальним трендам проглядають у кожній моделі Liucia. Яскраві чисті відтінки, гра з асиметрією, експерименти з несподіваними вирізами й драпіруваннями — візитна картка цих купальників, у яких так приємно ніжитися на сонці, дегустувати коктейлі або робити ефектні селфі в променях призахідного сонця.

<b>Купальники_Света</b>

Instagram: https://www.instagram.com/liuciaofficial/?hl=ru

Сайт: https://www.liucia.co.uk/

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.