До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Річ дня: пальто ANDREEVA

Український бренд ANDREEVA зараз активно розвивається на американському ринку, а нью-йоркські модниці вже встигли оцінити яскраву палітру, з якою полюбляє працювати марка. Наприклад, головний редактор TEENVOGUE, Ліндсі Піпл Вагнер, з'явилася у пальті ANDREEVA на показі Tory Burch, а впливовий американський портал Refinery29 вніс його до списку найкращого верхнього одягу з того, що красувався у нью-йоркських стрітстайл-хроніках цього Тижня моди.

@lpeopleswagner

Це пальто з набивним квітковим малюнком виконане в бузково-жовтій гамі, а рукави додатково прикрашені пір'ям марабу. Сама весняно-літня колекція ANDREEVA натхненна творчістю французького живописця Огюста Ренуара, завдяки чому вона наповнена кольором і квітами.

Реклама
ANDREEVA весна-літо 2019

Дизайнер Ольга Андрєєва має художню освіту і часто звертається до мистецтва у своїй роботі. Минулих сезонів вона вже подарувала нове життя спадщині таких майстрів, як Марія Примаченко, Анрі Руссо, Анна Собачко і Мілтон Глейзер.

ANDREEVA весна-літо 2019

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.