До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Веселі історії: Gucci весна-літо 2018

Одне з найбільш очікуваних шоу міланського тижня моди не стало откровенням. Знову вбрання Gucci вкрилося блискучими лелітками, немов риб'ячою лускою, й обросло культурними цитатами з різних часових пластів. "Мені було важко з самого початку, але тепер ще складніше, – зізнається Мікеле перед показом, – тому що я вважаю, що мода – єдиний гравець, який хоче грати за старими правилами".

Gucci весна-літо 2018

При цьому Алессандро Мікеле завчасно попередив, що лишиться вірним власній естетиці. І, можливо, справді немає потреби міняти правила гри, якщо його творіння розлітаються, як гарячі пиріжки, не встигнувши надійти до магазинів.

Реклама
Gucci весна-літо 2018

"Я думаю, що зараз уже не час просто говорити про одяг, окремо від решти. З самого початку мода дозволяла мені виражати мою ідею краси. Тепер це більше, ніж краса. Це стан розуму. Це ідея спільности і це дійсно глибоке вираження".

Gucci весна-літо 2018

У підсумку, в новій колекції Алессандро змішав романтичну стилістику 70-х років минулого сторіччя, силуети з гіпертрофованими плечима з 80-х, відсилки до Disney і Sega​ з саундтреком з фільму "Реквієм за мрією", присипав цитатами азіатської, індіанської та єгипетської культури, а подіум представив у своїй уяві, як річку Тибр. Боб Маки і Елтон Джон, нестримний гламур, що місцями переходить у веселу циганщину, і светр, прикрашений словами Never marry a Mitford – колекція найбільше схожа на скриню божевільної бабусі, ніколи НЕ знаєш, який сюрприз виявиться під старою Бобрової шубою.

Gucci весна-літо 2018
Gucci весна-літо 2018

Весь показ можна подивитися тут.

Читайте також:

З Лондона з любов'ю: найяскравіші б'юті-образи London Fashion Week

Перші леді України і Франції зустрілися в Нью-Йорку

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.