До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Vegan Fashion Week та Ukrainian Fashion Week оголосили про партнерство

Vegan Fashion Week® та Ukrainian Fashion Week оголосили про партнерство, що відбудеться в Лос-Анджелесі 10-12 жовтня 2022 року. Завдяки спільним ключовим цінностям – креативності та сталості, це стане унікальною можливістю поділитися важливим меседжем про стан нашої планети перед глобальною аудиторією.

Тиждень моди – це не просто демонстрація одягу на подіумі, це також засіб творчого вираження, розуміння екологічної, соціально-економічної та політичної ситуації у світі. Цьогорічна подія має сильний меседж, який запрошує всіх поміркувати над важливістю співчуття як основи миру у всьому світі, підкреслити зв’язки між людьми, біорізноманіття і нагальну потребу зупинити наш негативний вплив на планету та її мешканців. Ця важлива fashion співпраця має на меті представити найліпші зразки українських sustainable брендів у колективному показі, у шоурумі, а також відбудуться дискусії про етику й значення sustainable у моді. Захід відбудеться в нещодавно відремонтованому California Market Center у центрі Лос-Анджелеса.

Реклама

"25 років ми наполегливо працювали, щоб стати єднальною силою індустрії та її найвпливовішим гравцем. У 1997 році дизайнери отримали від Українського Тижня Моди заклик об’єднуватися в індустрію, і сьогодні UFW розвивається в ключових сферах – sustainability, диджиталізація, інклюзія та різноманітність. З моменту повномасштабного російського вторгнення в Україну 24 лютого 2022 року, ми всі живемо в стані неймовірного стресу, який відчуває кожен у всіх куточках нашої країни. Проте, українські дизайнери під час війни знайшли в собі сили створювати нові колекції, щоб розповісти всьому світу про українську стійкість і мужність, а також показати українську національну ідентичність через моду", – Ірина Данилевська, співзасновниця та CEO Ukrainian Fashion Week.

Хоча Vegan Fashion Week® не входить до чотирьох основних, останніми роками він став стартовим майданчиком для веганської моди та центром важливих ініціатив. Як один із найвпливовіших міжнародних тижнів моди, VFW став осередком надії на етичний і екологічно чистий спосіб життя, молодих та вже відомих дизайнерів, і створює зміни в усій галузі. Він, у своєму прагненні припинити використання матеріалів тваринного походження в індустрії моди, створив комфортні умови для колаборацій між виробниками текстилю рослинного походження, брендами та лідерами галузі.

"Позаяк ми продовжуємо зосереджуватися на відповідальності нашого руху за поширення та зміцнення майбутнього веганської моди, ми неймовірно раді та горді вітати Ukrainian Fashion Week як цьогорічного гостя та скористатися нагодою представити їхнє виняткове бачення нашій міжнародній аудиторії. Я з нетерпінням чекаю на реалізацію нашого партнерства та спільно пройти частину шляху до виконання наших головних місій", – зазначає Еммануель Ріенда, засновниця Vegan Fashion Week®.

До lineup українських дизайнерів входять: CHERESHNIVSKA, DEVOHOME, DZHUS, GOROHOVA, NON.LBS, OCHIS, OVERSIZED, PALINGENESY, RCR KHOMENKO, REVICLO by MARKOVA, ROUSSIN, SHEEZEN та інші.

Придбання квитків і додаткові пожертви підуть у Фонд наставництва VFW, який надає постійну підтримку молодим дизайнерам екологічного одягу, щоб збільшити їхню популярність і можливості на ринку США. Прибуток цього сезону буде спрямовано на підтримку українських дизайнерів.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.