До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Моя Жаклін: дебютна колекція бренду SOLE

Український бренд SOLE представив свою дебютну колекцію, джерелом натхнення якої стали образи ікони стилю 60-х років Жаклін Кеннеді.

SOLE осінь-зима 18/19

В основі першої колекції класичні, елегантні і жіночні речі, просочені естетикою 60-х років: брючні костюми, штани-кльош, повітряні шовкові блузи з акуратними бантами на шиї, двобортні жакети і вузькі спідниці міді. Верхній одяг складається з класичних пальт з пухнастими манжетами, жакетів з хутряними комірами, кейпів інфантильного блакитного кольору і двобортних однотонних пальт довжини максі.

Реклама
SOLE осінь-зима 18/19
SOLE осінь-зима 18/19
SOLE осінь-зима18/19
SOLE осінь-зима 18/19

Колекція вибудувана на яскравих і соковитих відтінках: фуксія, смарагдовий, м'ятний, червоний і кремовий подружилися з насиченими і глибокими кольорами – чорнильним і смолистим відтінками, що нагадують окрасу пір'я павича. Крім того, колекція створена з благородних і елегантних матеріалів: віскози, вовни, твіду та шовку, які передають настрій епохи 60-х.

<b>sole</b>

Придбати речі з дебютної колекції SOLE можна в київському бутіку Villa Gross і в Design Studio Sole у Львові.

Адреса магазинів:

Київ, бутік Villa Gross вул. Владимирская 89/9

Львів, Design Studio Sole, вул. Братьев Тимошенко 2 Б

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.