До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Van Cleef & Arpels відкрили онлайн-заняття з ювелірного мистецтва

В умовах карантину багато брендів пропонують онлайн-курси. Ювелірний Дім Van Cleef & Arpels також доєднався до цієї ініціативи. Бренд відкрив безплатний доступ до занять з ювелірного мистецтва школи L`École Van Cleef & Arpels. Навчальний заклад, заснований 2012 року в Парижі, є першим у світі освітнім закладом, який запрошує широку публіку ознайомитися з ювелірним мистецтвом. Нині кожен охочий може зануритися у віртуальну подорож у захопливий світ ювелірних прикрас.

Всього за кілька хвилин можна дізнатися про історію походження легендарних прикрас, властивості коштовного каміння, стилі й процеси створення, а також перейняти досвід майстрів ювелірної справи. Викладачі школи представили мінілекції, які вже у вільному доступі можна подивитися на сайті L`École Van Cleef & Arpels. Ексклюзивну програму можна прослухати англійською й французькою мовами.

Реклама

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.