До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Valentino оголосили місце проведення свого показу в Мілані

Креативний директор модного Дому Valentino П’єрпаоло Піччолі віддає данину поваги Мілану і його культурному середовищу, що постраждало від впливу пандемії. Дизайнер вирішив продемонструвати свою колекцію осінь-зима 2021/2022 в знаменитому драматичному театрі Piccolo Teatro di Milano. Диджитальна презентація відбудеться 1 березня в межах міланського Тижня моди, який стартує 24 лютого.

Valentino весна-літо 2021

Вибір саме цієї локації не випадковий. Дизайнер вважає, що це прекрасний спосіб почати процес відкриття закладів культурної сфери в Італії. "Нам потрібна культура, щоб жити, і ми маємо говорити про неї. Teatro Piccolo di Milano — ідеальний символ усіх цінностей, які обстоює наш бренд, це місце інклюзивності та свободи. Це перший крок, і навіть якщо захід буде закритий для публіки, я сподіваюся, він дасть уявлення про те, що ми всі рухаємося в правильному напрямку", — сказав дизайнер.

Реклама
Valentino весна-літо 2021

Нагадаємо, що через пандемію й обмеженнями на подорожі, модний Дім Valentino у вересні 2020 вперше організував своє шоу в межах Тижня моди в Мілані замість традиційного Парижа. Також у січні 2021 року компанія представила свою кутюрну колекцію весна-літо 2021 року в цифровому форматі, транслюючи шоу, зняте в палаці Palazzo Colonna в Римі.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.