До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Valentino представляють нову колекцію Escape

Valentino представили нову літню капсульну колекцію Escape 2021, сповнену мрійливої ​​атмосфери й натхнену архівами бренду. Почуття свободи й самовираження допомогли передати яскраві, насичені кольори, легкі текстури та сміливі принти кінця 60-х років. Одна з головних ідей колекції — пошук натхнення в чомусь новому, наприклад, у подорожах незвіданими місцями.

Valentino Escape 2021
Valentino Escape 2021

Візерунки у відтінках небесно-синього на пляжних накидках і орнамент, подібний до гобелена у всіх кольорах літа, на каптанах з тонкої тканини — головний фокус колекції. Також бренд презентував невагомі сукні вільного крою і бавовняні шорти з тепло-червоним кораловим принтом, що заохочує покупця зануритися в красу природи. Ці ж візерунки й відтінки повторюються на аксесуарах, як-от полотняні сумки-тоути лінійки Valentino Garavani Atelier і шовкові хустки. У колекції Escape 2021 елегантність і простота сплітаються завдяки тому, що легкі вироби з деяких образів доповнено вишивкою і блискучими лелітками. На купальниках і бікіні зображуються оптичні, геометричні принти, що допомагає ще більше розкрити атмосферу 60-х.

Реклама
Valentino Escape 2021
Valentino Escape 2021

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.