До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У ногу з часом: колекція Burberry Resort 2020

Ріккардо Тіші дебютував з колекцією для Burberry минулої осені і вже тоді не залишив нікого байдужим. "Я хочу зберегти традиції, але в той же час хочу йти в ногу з часом", – саме це повідомлення легко прочитується в образах колекції, де гармонійно сплелися британські традиції (шифонові блузи і бежеві спідниці) і вподобання нового покоління – бомбери і спортивні костюми.

"Я хочу зберегти традиції, але в той же час хочу йти в ногу з часом"

У новій колекції можна побачити різні поєднання і змішування стилів: приталені сукні з принтом у вигляді восьминога разом з шубами зі штучного хутра; традиційні трикотажні речі, виконані в стилі Fair Isle, які перетворюються в шорти, схожі на дитячі. Крім одягу Тіші представив безліч аксесуарів. Серед фаворитів колекції – поясна сумка з написом Gen Z (покоління Z) зі зміїної шкіри. Вона є наочним прикладом бажання дизайнера не відставати від часу.

Реклама

Нова колекція рясніє монограмою Томаса Берберрі і систематизує ключові речі модного Дому – корсети і верхній одяг бежевих відтінків. Але найважливіше, що Тіші все сильніше у своїх колекціях демонструє довіру і спокійне ставлення до світу.

Ріккардо часто міркує про інклюзивність, на знак поваги до цього явища він створив довгий білий пуховик з принтом у вигляді графіті, які прикрашають одну зі стін на лондонській Бонд-стрит.

Burberry – компанія, одяг і аксесуари, що уособлюють дух британської культури, і якщо вже щось змінювати в Burberry, то робити це потрібно дуже акуратно. Перебудовувати настільки впливовий бренд – неабиякий подвиг, але Тіші це, вочевидь, вдається. З кожною колекцією італійського дизайнера суворе розмежування між кодексами одягу стає більш проникним, і чудовий тому доказ – облягаючі сукні або міні-спідниці зі шкіри, які стали предметом бажання для підлітків з усіх усюд.

Крім консервативного одягу і образів для нового покоління Тіші також представив у колекції вечірні вбрання. Благодійний бал Met Gala, що тілько-но минув, продемонстрував, що луки від Ріккардо на червоній килимовій доріжці мають такий же привабливий вигляд, як і на подіумі. Чого тільки варті образи Ірини Шейк в ніжному блакитному оксамиті або Наомі Скотт у сукні-кольчузі.

Схоже, що незабаром вечірні приталені сукні Burberry, як і шкіряні сумки бренду, займуть найпочесніші місця в гардеробах клієнтів. Але вже і зараз у інших модних Будинків є чимало причин позаздрити успішним трансформаціям бренду Burberry.

Переглянути всю колекцію Burberry Resort 2020.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.