До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У модному забарвленні: спецпроєкт Vogue UA і Apple

Promotion

10 вересня компанія Apple представила відразу три нові ґаджети: iPhone 11, iPhone 11 Pro і iPhone 11 Pro Max. Вдосконалені пристрої стали потужнішими і більш технологічними за попередні моделі та втілюють нове покоління смартфонів. На особливу увагу заслуговує модель iPhone 11, яку бренд представив як базовий ґаджет.

Реклама
Зліва направо: сукня і взуття Bevza, панама GANNI (spazio.ua), гольф Victoria Beckham (spazio.ua), спідниця Gauge81 (spazio.ua), взуття та сумка Bevza, боді і корсет Ianua (spazio.ua), плащ ALEXACHUNG (theicon.ua), взуття, боді і штани – Bevza

iPhone 11 не лише представляє нову систему двох камер – ширококутну і надширококутну, дає змогу робити фото в нічному режимі, підтримує зйомку відео 4K, містить потужний процесор A13 Bionic з системою Neural Engine 3-го покоління, а й виконаний в трендових кольорах цього сезону. Чорний, білий, червоний, лавандовий, пастельно-жовтий і м'ятний відтінки роблять його яскравим акцентом будь-якого образу.

Сукня J'amemme, туфлі Misbhv (theicon.ua)
Светр Blood & Honey

Неможливо не помітити вплив модної індустрії на весь світ, зокрема технологічні пристрої. Зараз ґаджети Apple з легкістю можуть стати продовженням модних образів. Так, для шанувальниць класичної палітри кольорів підійдуть чорні і білі відтінки iPhone 11, дівчата, які прагнуть бути в центрі уваги, вподобають червоний відтінок, а романтичні натури закохаються в ніжні тони: яскраво-жовтий, м'ятний і лавандовий.

Костюм Khaite, сукня Helmut Lang, сумка J.W.Anderson (theicon.ua)

Крім того, новий ґаджет оснащений сучасним дизайном. Так, задня панель виконана з ретельно обробленого формованого цільного скла – найміцнішого скла iPhone. Пристрій захищений від води і пилу, дає змогу занурюватися на глибину до 2 метрів тривалістю до 30 хвилин – любителі активного відпочинку сміливо можуть робити кадри під водою без страху пошкодити пристрій. Дисплей Liquid Retina з діагоналлю 6,1 дюйма займає всю передню панель, вирізняється широким охопленням кольорів і підтримує технологію True Tone для комфортного перегляду.

Сукня і взуття Bevza, сережки Ambush (theicon.ua), сумка Rejina Pyo (spazio.ua)
Сукня Front Row Shop (spazio.com), рукавички Blood & Honey, сережки Ambush (theicon.ua)

Випуском iPhone 11 Apple вирішили одну з головних проблем сучасного світу – компанія оснастила смартфон потужним акумулятором, якого вистачить на цілий день роботи. В умовах прискореного міського режиму постійно не вистачає часу, аби зарядити смартфон. Тепер можна взаємодіяти з додатками, робити красиві світлини, відповідати на електронні листи і планувати зустрічі без ризику, що смартфон розрядиться в невідповідний момент.

Як відбувалися зйомки, дивіться в відео з бекстейджу:

Фото: Andrew Ivaskiv

Стиль: Mari Siviakova

Макіяж: Oksana Cherepania

Зачіски: Yevgeniya Kozlova

Асистент стиліста: Olha Havryliuk

Продюсер: Marina Sandugey-Shyshkina

Моделі: Vika P @Ok's model management, Darya @Blanc models, Maria B @Ego models, Toma K @L-models, Snezha G @Ecos models

Відео: 5films

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.