До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У київському ЦУМі відкрили спортивний мультибренд Intersport

Весна вже близько, а це означає, що спорт повинен знову стати важливою частиною нашого життя. Київський ЦУМ вирішив максимально полегшити підготовку до нового спортивного сезону: на четвертому поверсі універмагу відкрили величезний мультибрендовий магазин Intersport, в якому можна вибрати все, що потрібно, щоб бути ще більш активними і здоровими.

Новий Intersport зайняв практично пів поверху, а на 1400 квадратних метрах розмістилися не тільки 50 спортивних брендів одягу і взуття, а й бігова лабораторія для тестування кросівок і зона з професійним обладнанням.

Реклама

Широкий асортимент і персоналізований підхід – це те, чим пишаються в Intersport. Магазин візуально поділений на зони, наприклад, є окремі для шанувальників тенісу та боксу, а є корнери, де можна знайти все для йоги або активного проведення часу – від черевиків для хайкінгу до яскравих пляшок для води.

Тема індивідуальності і різноманітності була розкрита і на вечірці на честь відкриття мультибренда, на якій зіркові гості мали можливість кастомізувати свої кросівки. Базою для творчих експериментів стали білосніжні Nike Air. Блогер Маша Тимошенко розфарбувала свої "найкі" в зеленій колір, акторка серіалу "Школа", Анна Трінчер, вибрала своє улюбленє рожево-блакитнє забарвлення, а шеф-редактор сайту Vogue, Віолетта Федорова, віддала перевагу мінімалістичному дизайну – поставила лише один контрастний акцент на піняво-білій парі кросівок.

<b>Intersport Гости</b>

Продовжили вечір шоу барменів і, звичайно ж, шопінг.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.