До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У Києві відбувся паблік-ток "Краса і екологічність натурального хутра"

Promotion

У просторі Smartass Kitchen and Bar відбувся сніданок у форматі public-talk на тему "Краса і екологічність натурального хутра". Спікерами виступили представниця найбільшого у світі хутрового аукціонного дому Kopenhagen Fur Пустиннікова Вікторія і власниця бренду Mehov Олена Коцар.

Реклама

Музика Наталія, Гомонова Анна, Лілія Кіш, Наталія Лук'янець, Головко Лана, Мая Крук і багато інших не залишилися байдужими до актуальної теми вибору між натуральним і екохутром. Представниця Kopenhagen Fur акцентувала увагу гостей на складі екохутра. "Штучне хутро роблять з нейлону і поліестеру, мікрочастинки яких забруднюють наше довкілля, води і ґрунт. Шуба зі штучних матеріалів апріорі не може називатися екошубою, оскільки пластик згубно впливає на стан природи", – зазначила вона.

<b>КопенгагенФУР_ПабликТок</b>

Партнерами бранчу стали АТ "Банк Альянс", який подарував найактивнішій учасниці заходу картку MasterCard World Elite, і бренд Hydrafacial, який розіграв подарункові сертифікати на процедуру.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.