До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У Києві відкрився монобрендовий бутик Balmain

У Києві відкрили перший монобрендовий бутик Balmain – улюбленого бренду сестер Кардаш'ян, Розі Гантінгтон-Вайтлі і ще безлічі супермоделей. Відчинив він свої двері на першому поверсі ТЦ Mandarin Plaza, а його інтер'єр миттєво переносить гостя в атмосферу паризької квартири.

Перший бутик Balmain у Києві

В основі цього інтер'єру – нова концепція, розроблена Олів'є Рустеном у співпраці з дизайнерами паризького архітектурного бюро Studio AMV і вперше реалізована в Мілані. Саме там у квітні цього року відкрився флагманський італійський бутик, що став прототипом київського Balmain – другого в Європі і третього у світі.

Реклама

Під час розробки цього проекту, Олів'є Рустен хотів нагадати про коріння Balmain і поділитися з усім світом французьким savoir-vivre. Не дивно, що в київському бутику бренду почуваєшся, ніби в паризькій квартирі – шикарній, але затишній, класичній, але з сучасними акцентами.

Дзеркала, що перетворюються у відеоекрани, паркет ручної роботи, трудомістка гіпсова ліпнина на стелі, білий оксамит примірювальних, касова стійка з мармуру і полірованої латуні вагою близько двох тонн – все це створює гідне обрамлення для жіночої колекції Balmain, яка вже чекає вірних солдат Balmain Army.

<b>BalmainCollectionKiev</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.