До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У Дніпрі відкрився оновлений бутик Shabelski

29 вересня Дніпро стало точкою тяжіння модників всієї країни. Шанувальники стильного і якісного взуття прибули до міста на довгоочікуване відкриття оновленого бутика Shabelski, що входить в Charisma Fashion Group Андрія Здесенко.

Першим до себе привертає увагу новий дизайн бутика – витончений і лаконічний, продуманий до найменших дрібниць. Його створенням опікувалося дизайнерське бюро MONO architetcs Вікторії Оскілко. Команда втілила в дизайні свої уявлення про Райський сад – невагомі хмари і райські птахи знайшли своє відображення в архітектурних формах. Неповторну атмосферу затишку, що зачаровує з першого погляду, також створюють мерехтливі світильники-хмари.

Реклама

"Ми працюємо з одними з найвідоміших марок взуття по всьому світу, які представлені в кращих бутиках fashion-столиць, – поділився з Vogue власник Charisma Fashion Group Андрій Здесенко. – І ми як відповідальні партнери створили в нашому бутику інтер'єр, який за своїм стилем і духом на сьогоднішній день відповідає найбільшим світовим аналогам. Ми робили Shabelski таким, щоб наші міжнародні партнери довіряли нам представляти їхню продукцію в Дніпрі".

Унікальний в бутику не тільки інтер'єр, але й колекції взуття і аксесуарів: Moreschi, Santoni, Sergio Rossi, Fratelli Rosetti, Cesare Paciotti, Etro, Serapian – широкий вибір ексклюзивних брендів відразу привертає увагу. Саме Shabelski першим в Дніпрі представив "корнер" streetstyle-взуття з акцентом на спортивний шарм. Тут можна знайти найактуальніші й ексклюзивні колекції Premiata, New Balance, Asics, Nike.

"ДНК Shabelski – це якісне і ексклюзивне взуття, яке дарує комфорт, настрій і підкреслює індивідуальність, – пояснює Здесенко, який в день відкриття не залишив без уваги жодного гостя. – Я – прихильник різноманітності в торгових марках, але єдності в якості. Тому переконаний, що для того, хто уважно ставиться до свого взуття і розуміє ключову роль цього елемента гардероба, в новому Shabelski точно знайде пару до смаку і вимог, від casual до ultra chic".

На презентації бутика було помічено багато знаменитих гостей. Серед них був директор з розвитку Moreschi Маріо Феррарі, який спеціально прилетів до Дніпра як амбасадор бренду привітати команду Shabelski з відкриттям і представити нову колекцію. А музичним сюрпризом вечора став запальний виступ Влада Ями та Olimpia Whitemustache як Fashionable DJs.

<b>Shebelski</b>

Нова точка тяжіння для цінителів гарного взуття в Дніпрі готова зустрічати гостей щодня на проспекті Дмитра Яворницького 53-А.

Генеральний партнер відкриття – Mercedes-Benz від торгового дому "Дніпропетровськ-Авто".

Медіа-партнер відкриття – Vogue Україна.

www.charisma.ua

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.