До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У чому зігрітися цієї осені: спільна колекція Knitel і YOURSTYLEMOOD

Осінь чимраз охочіше набуває своїх прав і щоранку змушує нас вирішувати дилему — одягатися тепло чи гарно. Інфлюенсерка Юлія Єрмолаєва, відома в Instagram під ім’ям YOURSTYLEMOOD, разом з трикотажним брендом Knitel вирішили раз і назавжди закрити це питання, представивши капсульну колекцію в’язаних речей на щодень.

Увійшли до неї всього десять одиниць, кожну з яких можна сміливо назвати ненудною базою осінньо-зимового гардероба. Всі вони як легко римуються одна з одною, так і виступають соло — комплект з топа й мініспідниці, штани й кардиган, міні- і максісукні, укорочений светр, спідниця міді, а також рукави, подібні до мітенок, і об’ємна сумка-тоут Verona. Всі речі зроблені з міксу мериносової вовни й акрилу, а колірна гама складається з глибоких відтінків: піскового, яскраво-синього, небесно-блакитного, темно-бордового й мідного.

Реклама

"Ця колекція — продовження мого особистого стилю, — розповідає Юлія Єрмолаєва. — Упродовж дня мені важливо почуватися комфортно, але водночас не хочеться мати нудного вигляду. Також мені хотілося показати, що носити спідниці в холодну пору року можна й треба — варто лише вибрати правильну".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.