До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Український бренд Fox Lingerie випустив першу колекцію білизни за час війни

Команда Fox Lingerie була однією з тих, хто відновив роботу майже відразу після масштабного військового нападу російських загарбників. Український бренд почав допомагати жінкам, які, рятуючи власне життя, навіть не встигли взяти із собою найпотрібнішого — білизни. З початку повномасштабного вторгнення бренд запустив ініціативу допомоги біженкам і роздав понад 1000 комплектів білизни. Попри всі складнощі ведення бізнесу під час війни, пошкоджену крамницю в Києві та повністю зруйновану в Харкові, бренд і далі працює та допомагає жінкам. Нині Fox Lingerie представляє нову колекцію — першу за час війни.

Fox Lingerie

До нової колекції ввійшли як бестселери бренду, так і нові комплекти білизни з тонкого мережива, декоровані тендітними квітами й камінням. Уся білизна представлена в класичних для бренду відтінках — червоному, чорному та бежевому.

Реклама
Fox Lingerie
Fox Lingerie
Fox Lingerie

"Fox Lingerie заснований за рік після того, як я залишила свій дім у Луганську. Ми ані на хвилину не зупинялися під час ковідних локдаунів. Нині, під час війни, реалії набагато важчі, кожному українцеві це зрозуміло. Але ми й далі робимо те, що вміємо, створюємо гарну та комфортну білизну на щодень, а не для особливих випадків. Під час війни кожна мить і кожен день стали дуже цінними", — розповідає засновниця бренду Юліана Гензель. Придбати чуттєві комплекти можна на сайті Fox Lingerie або в Instagram. Більше фото з нової колекції дивіться в нашій галереї.

<b>fox lingerie</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.