До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Українська дизайнерка Віта Кін створила капсульну колекцію для Gucci

Українська дизайнерка Віта Кін та власниця однойменного бренду створила капсульну колекцію для Gucci. Про це Віта повідомила на власній Instagram-сторінці.

Віта Кін представить капсульну колекцію в колаборації з Gucci Vault — це окрема платформа італійського модного Дому, на якій продають вінтажні й архівні моделі бренду. До капсули ввійшли сукні, доповнені національними орнаментами та візерунками.

Реклама

Точна дата виходу колекції не розголошується, однак Gucci Vault повідомляють, що на реліз варто очікувати влітку. Бренд представив перші фото з лукбуку, який зняв намібійсько-німецький фотограф Макс Зідентопф, який час від часу співпрацює з Gucci. Стилізувала фотосесію Алекс Гаррінгтон, яка працює зі знаменитостями, зокрема Ріанною, Біллі Айліш, Кендалл Дженнер.

Разом з тизером спільної колекції з Vita Kin італійський бренд анонсував реліз вінтажної сумки Gucci Blondie — вона з’явиться в продажу з 19 травня.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.