До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Anna October представляє нову колекцію в віртуальному шоурумі

Український бренд Anna October впроваджує принципи сталого розвитку і представляє нову колекцію в віртуальному шоурумі.

Anna October весна-літо 2020

"Я з дитинства хотіла створювати гарні речі, в яких жінки почуватимуться краще. Пізніше я дізналася про шкоду, яку завдає екології індустрія моди, і вирішила спробувати зменшити кількість зайвих дій. Вважаю, що краще робити менше, але краще, а також економити час – і свій, і баєрів", – коментує Анна Октябрь своє рішення не робити показ і представити нову колекцію весна-літо 2020 у віртуальному шоурумі Ordre.

Реклама

Створена 2014 року компанія Ordre позиціонує себе як "екосистему". Вона представляє комплекс послуг, які дають змогу оптимізувати процес замовлення і перевести процес (частково або повністю) онлайн. Платформа Ordre об'єднує ритейлерів і баєрів (від канадського Ssense до Паризької Galeries Lafayette), дизайнерів (на сайті заявлено 156, є бренди-початківці, є відомі, як-от Marc Jacobs, і перспективні на кшталт Marine Serre), а також працює як повноцінний медійний ресурс – генерує новини індустрії з акцентом на технології та сталий розвиток. Тут же розміщений онлайн-шоурум, в якому представлені нові колекції в форматі 360 градусів і є послуга перегляду показів у віртуальній реальності. Крім того, компанія надає обладнання з тачскрінами для шоурумів, завдяки яким можна розглянути відзняту в форматі 360 градусів колекцію на моделях.

При всій видовищності, такі технологічні рішення – один з найперспективніших способів перезавантаження моди на шляху сталого розвитку. Онлайн-шоуруми дають змогу перевести частину процесу баїнгу онлайн, що скорочує необхідність фізичної присутності в процесі (читай: кількість перельотів і продукованих викидів вуглекислого газу).

За словами дизайнерки Анни Октябрь, цей шоурум вона вибрала завдяки зручності і портфоліо дизайнерів. Співпраця відбулася максимально оперативно. 27 вересня в Парижі зняли нову колекцію (кожну модель можна наблизити і розглянути на 360 градусів), 29-го онлайн-шоурум вже був готовий. Для кожного клієнта генерується пароль доступу до шоуруму на сайті Ordre, там же формується замовлення, а сама колекція доступна для роботи протягом жовтня.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.