До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Українські майстри створили аксесуари, натхненні Lexus RX

З нагоди 20-ї річниці культової моделі Lexus RX відомі українські майстри, найкращі в своїх напрямках, розробили колекцію крафтових аксесуарів. До неї включили шкіряні сумки, кросівки, вази, порцеляновий сервіз, окуляри, і навіть електрогітару.14 майстрів витратили близько 2000 годин ручної праці, щоб реалізувати всі свої ідеї. Аксесуари для колекції створили брати Антон і Олег Дума, Віталій Потоцький, Тимофій Файн, Олександр Дорошенко та інші.

Брати Дума витратили понад 150 годин на створення всього шести екземплярів шкіряної сумки RADIANT. Для втілення свого творчого задуму, автори об'єднали три види преміальної італійської матової шкіри рослинного дублення та ювелірну фурнітуру з гіпоалергенної латуні.

Віталій Потоцький, творець акустичних систем, поділився, що на створення однієї системи LIQUID було витрачено не менше 50 годин. Окрім того, для реалізації свого задуму автор використав преміальну італійську шкіру NAPPA, динаміки Audiotech Fisher, аналоговий підсилювач звуку власної розробки і безліч інших деталей. Завдяки старанням майстра акустична система має своє характерне звучання.

Тимофій Файн розробив спеціально для колекції краватку і шовкову хустку BUSIDO. Початковою точкою для створення малюнка на хустці став майстер фехтування Міямото Мусасі. В основу хустинки Файн вписав малюнок в техніці японського живопису сашико. Для виготовлення аксесуарів автор використовував натуральний шовк.

Реклама

Одним з найцінніших предметів колекції можна вважати електрогітару з символічною назвою SOFIA – RX20. Для її виготовлення майстри Universum Guitars використали деревину цінних порід і витратили понад 400 годин. Ця гітара інкрустована цільним австралійським перламутром і на сьогодні існує лише в єдиному екземплярі.

Безперечно, колекція повинна увіковічнити виразні елементи дизайну Lexus RX в справжніх творах мистецтва – модних аксесуарах для повсякденного життя. Концепція ексклюзивної лінії аксесуарів ручної роботи Lexus підкреслює творчий феномен людини і унікальність ручної роботи.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.