До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Вчена рада: освітні ініціативи Chanel

Сьогодні Будинок Chanel є одним з п'яти найпопулярніших роботодавців серед студентів (за рейтингом Universum). Щоб підтримувати зв'язок з освітніми інституціями, стежити за молодими талантами і допомагати з проведенням стажувань, керівництво Chanel бере активну участь в діяльності IFM (Institut Français de la mode).

Grand Palais, 5 травня 2018 року

2015 року Будинок став партнером школи ESSEC, головна освітня мета якої – підготувати менеджерів і підприємців майбутнього для роботи в сфері моди. Уже три роки поспіль з ESSEC в Chanel приходять десятки студентів для проходження практики в командах Maisons d'art.

Реклама
Grand Palais, 5 травня 2018 року

Також фахівці будинку Chanel беруть участь в справах інших шкіл, наприклад, співпрацюють зі Школою моди Chamre Syndicale de la Couture Parisienne, яка навчає молодих людей кутюрним ремеслам і з La Fabrique, École des métiers de la mode & de la décoration, що відповідають за візуальний мерчендайзинг в бутіках.

Grand Palais, 5 травня 2018 року

2016 року в Chanel розробили ексклюзивну міжнародну програму з ENSAAMA (École Nationale Supérieure des Arts Appliqués et des Métiers d'Art), яка більше схожа на курси підвищення кваліфікації і створена, щоб прискорити розвиток студентів, які працюють над візуальним мерчендайзингом і розширити освіту вже активних фахівців, які перебувають в різних країнах.

Мастер-клас Бруно Павловські (президент Chanel)

На цей момент серед освітніх партнерів Chanel заявлені більш ніж сорок французьких і міжнародних шкіл та інститутів моди. Так, наприклад, 5 травня 500 студентів були запрошені, щоб побачити нову круїзну колекцію 2018/19 під склепінням Великого Палацу. Також їх чекав майстер-клас з Бруно Павловські, президентом Будинку Chanel, який виступав під кураторством французької журналістки Елізабет Квін. "Перший експеримент є частиною ініціативи Chanel передати свої цінності молодому поколінню дизайнерів", – поділився Бруно Павловські.

Бруно Павловські (президент Chanel) і журналіст Елізабет Квін

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.