До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Майбутнє поруч: колекція TTSWTRS весна-літо 2021

Український бренд TTSWTRS і далі розвиває тему майбутнього в одязі та представляє нову колекцію весна-літо 2021. Джерелом натхнення для колекції, яка отримала назву Earth series, стали роздуми бренду про важливість людської спадщини на Землі. TTSWTRS пропонує версію того, у якому вигляді вона могла б дійти до наших далеких нащадків — переселенців на інші планети.

TTSWTRS весна-літо 2021

До колекції ввійшли обтислий комбінезон, боді й лосини різних відтінків бежевого, що імітує голе тіло. На "другу шкіру" нанесено написи й малюнки — мантри, фрази, примордіальні й філософські символи — які можна читати як книгу про культуру людства. "Цілком можливо, що колись нам доведеться жити на іншій планеті, у своєрідному вакуумі. За допомогою Earth series ми говоримо, як важливо насолоджуватися життям і вбирати всю красу навколо нас, вміти сповільнитися й прислухатися до відчуттів прямо зараз", — каже дизайнерка бренду, Ганна Осмєхіна.

Реклама
TTSWTRS весна-літо 2021
TTSWTRS весна-літо 2021
TTSWTRS весна-літо 2021

Також до колекції ввійшли речі, розроблені в кількох колабораціях. Зокрема, спільно з фотографкою Ксенією Каргіною бренд представив плащ Naked Landscape, прикрашений принтом-світлиною оголеної моделі. Результатом другої колаборації стало худі вільного крою із принтом у вигляді інформації про Землю, Марс і Венеру. Автор принту — Джеремі Гарнелл, американський дизайнер та ілюстратор. Серед іншого лінійка пропонує топи, сукні, сорочки, спідню білизну, одяг з деніму й корсети. В Earth series переважають базові кольори — білий, бежевий, чорний та використовуються традиційні для марки матеріали — шовк, мікромодал, сітка й денім.

TTSWTRS весна-літо 2021
TTSWTRS весна-літо 2021
TTSWTRS весна-літо 2021

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.