До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Топмодель нульових Ерін Воссон – нове обличчя Ruslan Baginsky

Український бренд Ruslan Baginskiy продовжує свою світову експансію. Новий крок Руслана Багінського та його команди – рекламна кампанія із уже визнаною зіркою модельного бізнесу. Нею стала топмодель Ерін Воссон, яку Олександр Венг називав своєю музою, а б'ютігігант Maybelline співпрацював упродовж багатьох років. Також у її портфоліо робота з Gucci, Chanel, Balenciaga та Armani. Згідно з рейтингом впливового порталу Models.com, Воссон входить до списків ICONS та MONEY.

Рекламна кампанія Ruslan Baginskiy

Нова рекламна кампанія Ruslan Baginskiy – це історія про продукт та індивідуальність, коли сильна особистість робить будь-яку річ особливою, ділиться з нею своєю енергетикою та додає характеру. "Внутрішня енергія, сильний характер і натуральна краса Ерін роблять її ідеальною героїнею Ruslan Baginsky. Вона безкомпромісно чесна з собою, впевнено відстоює свої принципи й життєву позицію. Можна нескінченно розглядати її татуювання; зухвалий стиль Ерін дуже точно відображає її характер, ставлення моделі до головних уборів – вона народилася в Техасі і любов до капелюхів у неї в крові", – коментує Руслан Багінський.

Реклама
Рекламна кампанія Ruslan Baginskiy
Рекламна кампанія Ruslan Baginskiy
Рекламна кампанія Ruslan Baginskiy

Продовжує ідею синергії сам кампейн, над створенням якого в Парижі працювала міжнародна команда – американка Ерін Воссон, фотограф із Польщі Соня Шостак та італійка Альба Меленда, яка відповідала за мінімалістичну стилістику зйомки.

Рекламна кампанія Ruslan Baginskiy
Рекламна кампанія Ruslan Baginskiy
Рекламна кампанія Ruslan Baginskiy

У новому кампейні Воссон представляє ключові головні убори з колекції осінь-зима 2021/22, а також знаковий для бренду bakerboycap — чорний вовняний кашкет з вишитою червоними літерами монограмою RB. "Осіння колекція створена з думкою про довгострокові інвестиції в аксесуарний гардероб, тому у фокусі функціональність, лаконічний декор, натуральні матеріали та спокійна осіння палітра", – додає Багінський.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.