До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найважливіше: колекція THEO весна-літо 2022

У межах Тижня моди в Нью-Йорку українське дизайн-бюро THEO представило co-ed колекцію сезону весна-літо 2022 під назвою "Евдомонія". Розповідаємо, що потрібно про неї знати.

Нова колекція THEO дістала незвичайну назву "Евдомонія". Евдомонізм — етичний напрям, послідовники якого найвищим благом і метою людського життя бачать реалізацію особистісного потенціалу та прагнення до щастя. Саме ця філософія стала основою для створення весняно-літньої лінійки.

Реклама
THEO весна-лето 2022THEO весна-літо 2022

"Завдання нашої co-ed колекції — обмежитися найважливішим, щоб дизайн почав працювати. Взаємодіяти з тілом, простором і потенціалом", — кажуть у THEO. Ввібравши в себе фундаментальні зміни суспільства й становлення нових естетичних норм, бренд зважився створити одяг, навмисне позбавлений insta-привабливості.

THEO весна-лето 2022THEO весна-літо 2022

Характерна гендерна флюїдність THEO в новому сезоні — не про розмиття меж, а про акцентування двох полярних сторін і напруги, що виникає між ними. Команда бренду поставила перед собою завдання вирізнити характерні риси чоловічого й жіночого тіла й окреслити їх, без спроби змінити.

THEO весна-лето 2022THEO весна-літо 2022

Колекція сезону весна-літо 2022 сповнена витончено-видовжених та об’ємних силуетів. Сукні мають виразно яскравий, незвичний і сміливий вигляд. У нових принтах THEO поєдналося непоєднуване — графічна простота і пейзажі, змінені до невпізнання внаслідок диджитал-оброблення зображення. Формальним костюмам дали волю бути категоричними. Строгий характер британських піджаків на три ґудзики став легким завдяки струмливому крепдешину, екстрам’якій бавовні та штанам-бунтівникам, зшитим за лекалами джинсів. Денім у колекції THEO весна-літо 2 022 став елегантним, навіть витонченим.

Переглянути всю колекцію THEO весна-літо 2022.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.