До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Теплий сезон: колекція RITO осінь-зима 2021/22

Бренд RITO справедливо можна назвати королями українського трикотажу, адже вже 30 років команда марки не припиняє працювати й експериментувати з цим водночас складним і таким улюбленим усіма матеріалом. У новому сезоні бренд робить ставку на мінімалістичний силует і багатошаровість, щоб усього з 5-6 речей можна було скласти кілька затишних образів на весь сезон.

RITO осінь-зима 2021/22

"Коли ми працювали над цією колекцією, то думали над ідеєю slow living та вдумливим споживанням, — розповідає засновниця RITO Тетяна Абрамова. — Тому основою колекції стали лаконічність і функціональність, чистота й простота силуетів і фактур, використання натуральних матеріалів". Команді RITO було важливо перенести основні принципи кравецького мистецтва на трикотаж, щоб забезпечити ідеальну посадку кожної речі, але при цьому подарувати клієнту той рівень комфорту й тактильності, яких чекають від плетеного одягу.

Реклама
RITO осінь-зима 2021/22
RITO осінь-зима 2021/22
RITO осінь-зима 2021/22

Основою колекції стали різноманітні кардигани та спідниці довжини міді, гольфи й вільні шакети, а також елегантні штани, які при цьому не заважають рухам. У RITO навіть ризикнули переосмислити класичний чоловічий піджак, але зробили його куди приємнішим для щоденного носіння. Не забуває бренд і про аксесуари — балаклави, шарфи та кашемірові хустки точно нікому не дадуть замерзнути цієї зими.

RITO осінь-зима 2021/22
RITO осінь-зима 2021/22
RITO осінь-зима 2021/22
RITO осінь-зима 2021/22

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.