До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Танці до ранку: святкове відео Marianna Senchina

Український бренд Marianna Senchina, сукні якого обожнюють Адель і Дуа Ліпа, представив святкове відео, натхненне творчістю італійського режисера Маріо Бави. Героїні мініфільму безтурботно насолоджуються вечіркою, але глядачеві при цьому складно позбутися відчуття порожнечі і тривоги. Візуально ролик будується на контрасті: чітко прочитується відчуття свята, при цьому порожні зали, таємниче освітлення і тіні на стінах вселяють почуття самотності. З сюжету неясно, чи відбувається вечірка наяву, чи це сон-фантазія головної героїні, замкненої в чотирьох стінах в очікуванні свята, яке ніяк не настане.

Локація зйомки — особняк графині Уварової, інтер'єри якого стали ідеальною канвою для образів героїнь. Естетика оздоблення залів ідеально відобразила елементи бароко у вбаннях колекції — оксамит, корсети, оборки і об'ємні рукави. Театральність луків бренду не потребує складного стайлінгу, а завдяки фактурам робить їх ідеальними для грудневих вечірок.

Реклама

Над відео працювали:

Director & DOP Miisha Vovk

Style Jakov Kotlik

Make Up Yulya Zalesskaya

Hair Julia Stets

Style Assistant Diana Sazonova

Models: Kaya Miasoid, Glory Olatunji, Valeriia Harmash

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.