До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Танці до ранку: Dafna May весна-літо 2019

Легендарний клуб Studio 54, за фотографіями гостей якого можна сміливо вивчати моду кінця 1970-х років, не залишив байдужою і дизайнера Дафну Майберг. У новій весняно-літній колекції вона показує власну версію зухвалого і ефектного стилю того часу.

Dafna May весна-літо 2019

Називається колекція AFTERPARTY, а її основою стали різноманітні сукні, в яких хочеться танцювати до ранку. Є тут і ультракороткі моделі з переливчастого люрексу, і шовкові хвилясті сукні, і навіть вечірні вбрання з підкресленими таліями і пишними спідницями.

Реклама
Dafna May весна-літо 2019
Dafna May весна-літо 2019
Dafna May весна-літо 2019

Окремим блоком Майберг виділила брючну частину – її вечірні смокінги напевно оцінили б постійні відвідувачки Studio 54 Шер або Бьянка Джаггер. До речі, є в колекції алюзії і ще на одну важливу персону в історії цього клубу дизайнера Діану фон Фюрстенберг, яка якраз 1974 року придумала сукню на запах і її ім'я стало всесвітньо відомим. У Dafna May сукні-халати святкові та ошатні.

Dafna May весна-літо 2019
Dafna May весна-літо 2019
Dafna May весна-літо 2019

"Я граю на протиріччі: в колекції присутні як підплічники, що підкреслюють сильний характер дівчини так і ніжні силуети з шовку і грайливого тюлю. Дівчина в дусі Dafna May не боїться зайвої уваги, саме тому вона вибирає ефектні речі, в яких може піти куди завгодно: і в офіс, і на вечірку", – розповідає дизайнер.

Dafna May весна-літо 2019

Переглянути всю колекцію.

Фото: Юрій Яцкулич

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.