До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Син королеви Єлизавети II постане перед судом за звинуваченнями в сексуальному насиллі

Федеральний суддя Льюїс Каплан відмовив у клопотанні щодо відхилення позову проти принца Ендрю, молодшого сина королеви Єлизавети II. Позов подала Вірджинія Джуффре, стверджуючи, що її сексуально експлуатували, коли вона була неповнолітньою.

Принц ЭндрюПринц Ендрю

"Скарга пані Джуффре не є ані „нерозбірливою", ані „розпливчастою", ані „двозначною"", — написав суддя Льюїс Каплан у постанові. Джуффре заявила під час судового розгляду, що фінансист Джеффрі Епштейн продав її і примусив до сексу зі своїми друзями, серед яких був і принц Ендрю. За словами Джуффре, син Єлизавети II знав, що на той час вона була неповнолітньою (17 років) у США. Вона стверджує, що принц зґвалтував її на приватному острові Епштейна на Віргінських островах, у його садибі на Мангеттені та в будинку його колишньої подруги Гіслейн Максвелл у Лондоні.

Реклама
Елизавета II и принц ЭндрюЄлизавета II та принц Ендрю

Ендрю має час до 14 липня, щоб відповісти на запитання у справі під присягою. Якщо справи не врегулюють, принц Ендрю може постати перед судом у період з вересня по грудень 2022 року.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.