До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Зв'язок поколінь: спецпроект Varenyky Fashion до Дня Матері

Український бренд Varenyky Fashion спеціально до Дня матері підготував красивий і надихаючий спецпроект, який показує зв'язок між традиціями і сьогоденням. "В українській культурі жінка завжди була берегинею роду, а її внутрішня сила – невичерпне джерело натхнення для багатьох поетів, – розповідає арт-директор проекту Ксенія Литвиненко. – Тому ми вирішили поєднати автентичну символіку з класичними творами української літератури, присвяченими матерям".

Героїні проекту – Тетяна та Аріна Чумаки, Олена і Мілана Масюткіни, Олеся та Аріна Єгоричеви – приміряють вишиванки з нової колекції Varenyky Fashion, серед орнаментів яких "Дерево роду" – одним з найпоширеніших в Україні оберегів. У Varenyky Fashion він виконаний відразу в декількох техніках вишивки – синель і човниковий стяжок. А супроводжують фотографії рядки, знайомі кожному українцеві.

Реклама

"Ці фрази і рядки вже стали частиною культурного коду нашої країни, – розповідають в Varenyky Fashion. – Як і вишиті сорочки, вони несуть разом з собою найпотужнішу енергетику добра і подяки. Скажіть, у кого сльози не навертаються від" Чорнобривців "або лірики Бориса Олійника, а рука сама тягнеться до телефону, щоб зайвий раз почути голос мами".

Ще однією новиною порадували Varenyky Fashion – запуском повноцінної дитячої лінії вишиванок, включно з сильними оберегами. У колекції є як сорочки, так і сукні для дівчаток, а також різноманітні вишиванки для хлопчиків.

Напередодні Дня Матері (13 травня) і Дня Вишиванки (18 травня) бренд Varenyky Fashion дарує спеціальні знижки, щоб свій оберіг був у кожного українця.

Автор проекта:@varenykyfashion

Арт-директор і фотограф проекта: Ксенія Литвиненко

Графічний дизайнер: @lemonme_design

Пост-продакшн: Анна Своніна

Відео: Ніколай Ігнатов

MUA: салон Backstage

Декоративне оформлення:Студія флористики і декору "ANA"

АДРЕСА: магазин Varenyky Fashion: м. Киев, вул. Жилянська, 54

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.