До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

SUPPORT by Poustovit про любов до Києва

На честь Дня всіх закоханих лінійка SUPPORT by Poustovit представляє проект, присвячений любові до Києва. Молоді мешканці міста показують "місця сили", і локації, які їх надихають і дійсно подобаються. Одягнені вони, звичайно, в образи бренду.

Катя і Кирило, ст.м.Вирлиця

Катя: "Насправді, я не можу виділити щось конкретне, я просто всією душею люблю Київ за те, яким він є. Київське метро – найяскравіше місце в місті. Люблю затишні старі дворики, про які мало хто знає, старі вулиці, тихі місця. Прогулянки по таких місцях дуже надихають. Мені здається, кияни змінюються разом з містом, бо є одним цілим. Ми ж не помічаємо, як самі дорослішаємо і змінюємося, так само і тут".

Реклама

Кирило: "Я люблю Київ за його непередбачуваність і бурхливе, насичене життя в ньому. Ммм. Мене надихає одне місце — Дніпро. Тому що там ти відчуваєш спокій, а в такому великому місті — це запорука успіху. Через останні події у Києві відчувається сильніше прагнення до великих змін, але це лише початок, тому зміни попереду".

Ельміра і Гриша, ст.м. Сирець

Ельміра: "Люблю Київ за спадщину соцмодернізму, яка робить його ясним і казковим. Місця сили – корпус КНУ на ВДНГ, "тарілку" на Либідській, арку Дружби народів, пізні корпуси КПІ і Палац культури ім. Королева. Коли проходжу повз ці місця, мені стає легше дихати, я заряджаюсь світлом і готова далі крокувати в майбутнє. Дивовижні місця! У деяких точках міста у мене відчуття, що я десь на Марсі вже стою. Причому і люди тут неземні. Які зміни за останні кілька років? Поки відчуваю руйнування естетики – це ранить. Всі перестали любити великі простори і в місті стає тісніше через некрасиві об'єкти. Але хочеться вірити в порятунок Києва".

Гриша: "Люблю Київ за те, що я тут виріс і вважаю своїм домом, тут майже всюди комфортно і спокійно, особливо вночі. Місця сили, швидше за все з такого – це "вишка" на тренувальній базі Динамо. Мені подобається просто гуляти по Києву, не можу відзначити те, що дико подобається. Багато чого змінилося за останні кілька років, в основному, стало менш спокійно на вулицях".

Антон і Уляна

Антон і Уляна: "Любимо місто за атмосферу і кількість талановитих людей, його динамічність і енергію. У Києві багато місць, від яких можна черпати натхнення. Наприклад, набережна на Подолі, архітектура на Контрактовій. Київ – місто стилю і розвитку, де легко можна самовиразитися. "Місця сили" – Маріїнський парк і Печерськ. За кілька років в Києві динамічно розвивається fashion індустрія і Київ піднявся на новий рівень, що не може не тішити".

Як проходили зйомки можна подивитися в атмосферному відео:

Читайте також:

Видео: первый кампейн проекта SUPPORT by Poustovit

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.