До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Summer of Extra – новий дроп українського бренду CULTNAKED

Український бренд CULTNAKED представив нову колекцію Summer of Extra, присвячену відчуттю надмірності, впевненості у собі та енергійності.

У межах нової колекції CULTNAKED спілкується зі своїми прихильниками й дізнається життєві історії про те, як одяг бренду надихнув їх діяти. Окрім цього, бренд і надалі допомагає українській армії: перераховує частину доходів батальйонам на фронті й активістам, які збирають гроші на потреби війська.

Реклама

У новому дропі представлені сяйливі комбінезони лілового й рожевого відтінку та мінісукня, декоровані блискучим камінням. Напівпрозора тканина, використана в нових речах, відсилає до чуттєвості та сексуальності.

CULTNAKED, що є улюбленцем багатьох голлівудських знаменитостей, серед яких Кендалл і Кайлі Дженнер, Меган Фокс й Аріана Гранде, і далі популяризує українську культуру та говорить про українські продукти у світовому контексті. Також нещодавно бренд випустив колекцію Pop Drop, на яку надихнула культура нульових.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.