До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Стиль і традиції: осінньо-зимовий лукбук POUSTOVIT

В основі колекції POUSTOVIT осінь-зима 2019/2020 – стиль і традиції гірських народів: українських гуцулів і жителів Уельсу і Шотландії.

З моди Сполученого Королівства в колекцію інтегрували клітинку – вона стала головним принтом сезону. Домінують забарвлення гінгем і клановий тартан. Вони трапляються на спідницях і сукнях довжини міді. За гуцульську частину в колекції відповідають типовий для гірських народів об'ємний крій, незвичні рукави, нашарування.

Реклама

У колекції багато несподіваних поєднань відтінків і принтів. Так, неоново-рожевий представлений у комбінації темно-синього, гірчичного або шоколадного відтінків. Смужку і клітинку в лінії представляють з яскравими квітковими принтами, які з'являються на речах у вигляді рукавів, хустинок або частини суконь на запах. Також дизайнерка грається з формами: плісе, гофре, складки і защипи представлені з шовку, бавовни, шерсті, віскози.

<b>poustovit lookbook</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.