До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Сучасна Венера: дебютна колекція Yelizavetta Volosovska

Антверпенська Академія витончених мистецтв один з найпрестижніших в Європі навчальних закладів, де можна освоїти професію модного дизайнера. Саме тут, наприкінці отримання ступеня бакалавра, українка Єлизавета Волосовська представила свою випускну колекцію Urban Venera.

Yelizavetta Volosovska
Yelizavetta Volosovska

Ця гіперромантична і казкова історія натхненна музою Волосовської на ім'я Дарина, їй же і присвячена. Муза для дизайнера є perfect human, трансформований в сучасний образ вампіра. Єлизавета Волосовська порушує соціальні теми суспільства і транслює їх своїм одягом в колекції нерідко можна зустріти написи на принтах Urban venera facebook page, Social playground.

Реклама

<b>Volosovska+1</b>

Дизайнер багато експериментує з кроєм і фактурами, нашаровує і змішує їх, а також акцентує увагу на яскравих відтінках. Один з головних кольорів пульсуюча фуксія, поєднана з пудровою гамою і не менш насиченим помаранчевим. Одяг Yelizavetta Volosovska схожий на оболонку, захисну броню, що робить її героїню невразливою до проблем зовнішнього світу, при цьому, натякає на її творчий потенціал і бажання побути маленькою тендітною дівчинкою.

<b>Волосовская_Лукбук</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.