До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Капсульна колекція брючних костюмів Katimó Clothes і Інни Грицик

Бренд Katimó Clothes і стиліст Інна Грицик вирішили об'єднати зусилля і створити спільний проект – капсульну колекцію жіночих брючних костюмів. У нову лінію увійшли три полегшені моделі з віскози, натуральної бавовни і тенселу благородних відтінків піску, вершкового морозива та молочного шоколаду.

Капсульна колекція Inna Grytsyk x Katimó

Кожен з костюмів лімітованої лінії наділений своїми особливостями, які передбачають використання різних стилістичних прийомів. Так, приталений жакет з об'ємними рукавами, що відсилає до естетики 1980-х років, і лаконічну подовжену жилетку з поясом на гумці автори радять носити з широкими штанами зі стрілками, а однобортний піджак одягати з шортами нижче коліна.

Реклама
Капсульна колекція Inna Grytsyk x Katimó

"Рішення розробити лінію брючних костюмів було абсолютно інтуїтивним, – розповідають творці проекту. – Сьогодні це один з найпопулярніших і найбільш затребуваних елементів жіночого гардеробу". Лаконічний дизайн дав змогу авторам проекту сфокусуватися на технічному виконанні виробів: "Ми всі – фанати якості і в цій колекції хотіли проявити свою майстерність".

Капсульна колекція Inna Grytsyk x Katimó

Незабаром капсульна колекція буде доступною в київському магазині Katimó за адресою вул. Рейтарська, 19а, а також на сайті компанії.

<b>капсула катимо</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.