До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Sleeper зняли новий кампейн з українською художницею Floweirdy

Літо – головна пора року для української марки, що полонила модниць усього світу своїми невагомими сукнями з льону та шовковими піжамами, грайливими аксесуарами й безтурботним настроєм у кожній речі. А щоб розкрити його ще більше, засновниці марки Катерина Зубарєва й Ася Варєца об’єднали творчі зусилля з українською художницею Floweirdy.

Sleeper x Flowerirdy

Floweirdy – художниця, що переосмислює сучасну моду та створює художні роботи з буденних предметів, як-от квіти, фрукти, овочі та інші незвичні в мистецтві речі, зокрема медичні маски, льодяники або шкаралупи каштанів. Для цього проєкту Floweirdy використала своєрідні форми, кути та комбінації, щоб трансформувати сприйняття елементів колекції. За матеріали слугували мушлі, кольорові квіти, мікс овочів, морозиво та збиті вершки з полуницею. У такий спосіб художниця закарбувала літні вібрації прийдешнього сезону.

Реклама
Sleeper x Flowerirdy
Sleeper x Flowerirdy

"На жаль, реальність програє фантазіям, хочеться залишатися більше в мріях, аніж у реальному житті. У цьому кампейні я намагалася створити прекрасні мрії, у яких безпечно. Нехай це буде дивний, але кращий світ, як казав китайський філософ Чжуан-цзи, коли ти прекрасний безтурботний метелик, що снить про те, що він є тобою", – розповідає художниця.

Sleeper x Flowerirdy
Sleeper x Flowerirdy
Sleeper x Flowerirdy

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.