До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Скарби класу люкс: Vintage Club – новий outlet-проєкт

Vintage Club – новий проєкт, концепція якого вже змогла здобути репутацію успішного мультистора з лінією всесвітньо відомих брендів та лояльною ціновою політикою.

У Vintage Club представлені світові бренди класу люкс: чоловічі й жіночі колекції минулих сезонів, сумки, взуття та біжутерія від Dolce&Gabbana, Saint Laurent, Balmain, Polo Ralph Lauren та інших гучних модних імен. Тут можна знайти все необхідне для осінньої бази: від шовкових блуз і стильних жакетів на будь-який смак до класичних сорочок і улюблених джинсів.

Реклама

<b>винтаж_осень_верх</b>

Картатий принт знову став головним візерунком сезону – не без допомоги панування стилю препі. Цей принт прикрашає жакети, штани та твідові спідниці, які також наявні у Vintage Club. Додавши до них легку сорочку чи стильний топ, актуальні лофери та мінімалістичну сумку, можна легко створити образ на щодень.

<b>винтаж_осень_низ</b>

Полювання на стильні знахідки можна влаштувати онлайн, не виходячи з дому. За допомогою спеціального Telegram-бота Vintage Club легко стежити за асортиментом аутлета, замовити вподобаний товар або отримати онлайн-консультацію від стилістів крамниці.

<b>винтаж_формал</b>

Наразі доступні й предмети літнього гардероба – для тих, хто не хоче прощатися з теплими днями. Радимо звернути увагу на футболки з яскравими принтами, трендові джорти, грайливі сукні та мінімалістичні топи, які також можуть стати повноцінною осінньою базою.

<b>винтаж_лето</b>

Особливої уваги надають роботі з маленькими клієнтами: в outlet-бутику презентована й дитяча лінія одягу. Віднайти справжні вінтажні скарби можна на четвертому поверсі київського Mandarin Plaza у VINTAGE CLUB POP-UP Store, а відсилання Новою Поштою допоможе позиціям швидко дістатися будь-якого міста України.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.