До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Сила жіночності: спільний показ Couture de Fleur і Helena SAI

Promotion

16 квітня в автосалоні Lexus відбувся модний показ літніх капсульних колекцій одягу Couture de Fleur і прикрас Helena SAI у форматі See Now Buy Now, який дав старт спільному проекту брендів з сайтом beauty.ua – "Сила жіночності".

Реклама

Сім успішних представниць бізнесу – Інна Катющенко, Олена Подтопта, Єлизавета Юрушева, Тетяна Бондарчук, Наталія Тарченко, Наталя Невядомська, Сніжана Бабкіна – в серії ексклюзивних інтерв'ю та фотосесії на сайті beauty.ua розповідають про жіночність, професійну реалізацію, красу, секрети поєднання ролей бізнесвумен, мами і дружини.

Після показу провели тихий благодійний аукціон, лотами якого стали сукні бренду Couture de Fleur, прикраси бренду Helena SAI і фотопортрети учасниць проекту "Сила жіночності".

Прикраси Helena SAI

Отримані від аукціону кошти спрямують на підтримку соціально-освітньої програми Step up для дівчаток-підлітків зі шкіл-інтернатів, яку запустить цього літа БФ "Единственная". Ключове завдання програми Step up – навчити дівчат будувати гармонійні і люблячі стосунки з оточенням, створювати злагоджені сім'ї, ростити дітей в повноцінних відносинах, мотивувати їх на позитивні зміни в житті.

Прикраси Helena SAI

Гостями заходу стали героїні проекту, публічні особи, клієнти автосалону Лексус Київ Захід, Couture de Fleur, Helena SAI, представники ЗМІ, а також зіркові гості: Катерина Кухар та Олександр Стоянов, Наталя Холоденко, Поль Манандіз, Тарас Тополя, Анастасія Даугуле.

<b>флер гости</b>

Олена Подтопта, СЕО бренда Helena SAI та Інна Катющенко, Президент "Едіпресс Медіа Україна", Креативний директор бренда Couture de Fleur, засновник БФ "Единственная"

Інна Катющенко, президент "Едіпресс Медіа Україна", креативний директор бренду Couture de Fleur, засновник БФ "Единственная": "Цей проект про жінок і для жінок. Ми хочемо створити атмосферу краси, весни, показати глибину наших героїнь, а також допомогти тим молодим дівчатам, перед якими стоїть непростий вибір – знайти свій шлях у житті".

Олена Подтопта, СЕО бренда Helena SAI, Інна Катющенко і Ольга Боднар, головний редактор сайту beauty.ua

Олена Подтопта, СЕО бренду Helena SAI: "Перебуваючи в пошуках гармонії між сім'єю і роботою, ми досліджуємо себе, свою жіночність і відкриваємо власне розуміння цього стану. Тому ми присвятили свій проект тим жінкам, чий особистий досвід надихає і дарує молодим дівчатам можливість зробити крок вперед до самореалізації і успіху".

Ольга Боднар, головний редактор сайту beauty.ua

Ольга Боднар, головний редактор сайту beauty.ua: "Жінки можуть все і навіть трішечки більше! Я в цьому переконалася, коли ми готували весняний проект "Woman Power: 7 історій бізнесу з жіночої душею". Кожна з героїнь стала джерелом натхнення і мотивувала розвиватися, не стояти на місці, діяти, ризикувати, приймати складні рішення, жити на всі 100%, бути тут і зараз, але, при цьому, мудро прораховувати свої подальші кроки. Незалежно від роду діяльності та віку, кожна з них поєднує у собі і жіночність, і силу духу, і крихкість. Як? А ось про це якраз і є наш унікальний спецпроект!".

Юлія Михайлова, директор БФ "Единственная": "Проект Step Up дуже важливий для нашої країни, адже жінки вносять неоціненний вклад у розвиток всіх сфер і забезпечують добробут майбутнього України. Дівчата, виховані в інтернатах, не мають позитивного прикладу люблячої мама і успішної жінки, вони не вчаться будувати тривалі стосунки, не розвиваються і не досягати до своїх цілей. У проекті Step Up дівчата-підлітки будуть вчитися спілкуватися з однолітками, вирішувати конфліктні ситуації, доглядати за собою і своєю зовнішністю, вести здоровий спосіб життя, планувати і наповнювати своє життя".

<b>новый флер опять и опять</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.