До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Сила простоти: колекція IMAGINE весна-літо 2021

Український sustainable-бренд IMAGINE представив нову весняно-літню колекцію, головним лейтмотивом якої стала експозиція художника Андрія Сагайдаковського в "Мистецькому Арсеналі".

IMAGINE весна-літо 2021

Творчість Сагайдаковського нерідко називають "бідним мистецтвом". Художник навмисно відмовляється від пишноти і надмірності у своїх роботах, фокусуючись на поняттях скромності і простоти. Ці принципи близькі і бренду IMAGINE — його дизайнерка Олена Беттяр також використовує обмежену кількість візуальних засобів — стриману кольорову палітру, лаконічний крій, відсутність декору, але як і художник, вкладає глибокі смисли в кожну річ. Її головний посил — стійкий підхід до створення одягу та його зовнішній вигляд можуть бути в абсолютній гармонії між собою. У колекціях IMAGINE використовуються інноваційні або органічні тканини. До перших відносяться матеріали, які виробляються в Японії з океанічного пластика або компонентів, які швидко розкладаються, а решта — це натуральний текстиль з Італії, вироблений з дотриманням усіх екологічних норм.

Реклама
IMAGINE весна-літо 2021
IMAGINE весна-літо 2021
IMAGINE весна-літо 2021

Фірмовий витриманий дизайн IMAGINE в колекції сезону весна-літо 2021 стає ще функціональнішим завдяки впровадженню спортивних деталей — трикотажні сукні до підлоги абсолютно не заважають рухам і начебто слідують за тілом, затишні кардигани не хочеться знімати, а струмуючий шовк додає строгим на перший погляд брючним комплектам правильну дозу розслабленості. Його Олена Беттяр використовує і для широкої лінійки суконь — від міні зі шляхетним металевим блиском і драпіровками на грудях, до моделей середньої довжини, елегантно струмуючих уздовж тіла. Кольорову гаму дизайнерка використовує насичену, але не кричущу, ще раз нагадуючи, що IMAGINE — це одяг, який змушує дивитися всередину, звертати увагу на якість і думати про майбутнє нашої планети.

<b>IMAGINE_SS21</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.