До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Шарлотта Казірагі — нова амбасадорка Chanel

Модний дім CHANEL повідомив, що з 1 січня 2021 року Шарлотта Казірагі стане новою амбасадоркою та офіційним представником бренду. Вона також стане обличчям нової рекламної кампанії сезону весна-літо 2021, яку зняли Інез ван Ламсвеерде і Вінуд Матадін.

Шарлотта була близька із CHANEL з юних років: ще у 2012 році вона вперше знялася для книги The Little Black Jacket: Chanel's Classic Revisited by Karl Lagerfeld and Carine Roitfeld, присвяченій історії знаменитого чорного твідового жакета. Крім цього, Казірагі очолює Rencontres Philosphiques de Monaco — асоціацію, яку вона заснувала у 2015 році.

Реклама

Зовсім скоро Віржині Віар спільно із Шарлоттою Казірагі представлять проєкт під назвою Les Rendez — vous littéraires rue Cambon ("Літературні зустрічі на вулиці Камбон"). Упродовж 2021 року ці тематичні зустрічі транслюватимуться на вебсайті CHANEL і в соціальних мережах — вони покликані зібрати разом письменниць і актрис у компанії друзів Дому, щоб обговорити й поділитися унікальним баченням своєї роботи або поглядами на діяльність інших історичних або сучасних літературних діячів, які є значущими для них.

Перша така зустріч відбудеться вже 26 січня 2021 року в салоні за адресою Rue Cambon, 31. Рекламну кампанію колекції CHANEL весна-літо – 2021 Ready-to-Wear із Шарлоттою Казірагі в ролі амбасадорки Дому представлять ​​1 січня.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.