До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Серж Руф'є покинув пост креативного директора Carven

Креативний директор Carven, Серж Руф'є, оголосив про свою відставку після трьох сезонів роботи на французький модний Будинок. Руф'є прийшов у Carven у січні 2017 року з модного Дому Dior, де він виконував функції тимчасового креативного директора разом з Люсі Майєр.

"Будинок дякує Руф'є за його творчий внесок і співпрацю, він відповідав за лінію жіночого одягу та аксесуарів", – повідомлено в офіційній заяві Carven.

Реклама
Серж Руф'є

У французького бренду давно почалися важкі часи. Так, у травні цього року Carven подав заяву у торговий суд Парижа про захист від банкрутства у зв'язку з різким падінням продажів. В результаті, у жовтні китайська компанія Icicle Fashion Group стала новим власником французького Будинку. Продовження контракту з Сержем Руф'є не входило в умови угоди.

"Я дуже ціную ті 18 місяців, що я провів у Carven. Велике спасибі моїй команді, дизайнерам, студії та ательє. Бажаю бренду всього найкращого", – прокоментував свій відхід Руф'є.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.