До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Сергій Жадан і Etnodim презентують проєкт до Дня Незалежності

У 31-у річницю Незалежності України бренд традиційного українського одягу Etnodim і поет Сергій Жадан об’єдналися у спільному проєкті, присвяченому любові до Батьківщини і тузі за рідним домом.

Цьогоріч 24 серпня – не просто День Незалежності, але й день, який відзначає пів року кривавої і безжалісної війни росії проти України. Війни, яка позбавила українців й українок їхнього дому і звичного життя, змусила тікати й шукати притулку в різних куточках світу попри їхнє бажання. У вірші, написаному Сергієм Жаданом напередодні Дня Незалежності та у відео, зрежисованому й відзнятому командою бренду Etnodim, поет розповідає про всіх, хто виїхав з України під час війни і чекає повернення додому, називаючи біженців "впертими равликами беззахисної Європи", які "несуть на спині свій дім і своє минуле".

Реклама
Сергій Жадан

Проєкт покликаний не лише привернути увагу до проблем, з якими стикаються українки й українці, змушені поїхати, але й допомогти військовим, які наближають момент повернення цих людей додому. Разом із відео Etnodim відкривають збір на підтримку вже існуючої ініціативи Сергія Жадана – вона полягає в тому, щоб придбати і передати Збройним Силам України 100 автівок. Сьогоднішня мета бренду – зібрати кошти на одну із них.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.