До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Склади сам: колекція A.M.G. осінь-зима 2021/22

Український бренд A.M.G. представив нову осінньо-зимову колекцію, що має все: від тюлевих мінісуконь зі збіркою в чотирьох варіаціях забарвлення до масивних дублянок і must-have пуховиків. Нового сезону Олена Беттяр знову повертається до тендітної героїні в центрі оверсайз-сюжету й віддає ключову роль пальтам і костюмним образам.

A.M.G. осінь-зима 2021/22

Дизайнерка Олена Беттяр порівнює цю колекцію з вигадливою мозаїкою в стилі "склади сам": "Попри те, що бренд пропонує вже готові картини образів, піддатливі візуальним експериментам крій і фактура виробів наводять на думку не про одну комбінацію". Ця ідея продовжує глобальний тренд на образи-конструктори, коли одна річ легко римується з іншими й водночас залишається абсолютно самостійною й цілісною. Наприклад, білий оверсайз-светр грубого в’язання складе ідеальну партію із замшевими штанами вільного крою темно-гірчичного кольору, тоді як костюм-двійка темно-помаранчевого кольору матиме особливо виграшний вигляд у комбінації з вовняним пальтом такого ж відтінку.

Реклама
A.M.G. осінь-зима 2021/22
A.M.G. осінь-зима 2021/22
A.M.G. осінь-зима 2021/22

Цей підхід до формування колекції, на думку Олени Беттяр, допомагає уникнути й надмірного споживання. За допомогою кількох одиниць одягу можна закрити питання оновлення гардероба на цілий сезон. "Тільки нині ми вперше по-справжньому замислюємося про те, що й для чого купуємо, уперше хочемо бачити гардероб ще однією інвестицією в якість, а не кормом для роздутого его. Що й робить лукбук AMG чудовим стартом для нового, усвідомленого fashion-сюжету", — підсумовує дизайнерка.

A.M.G. осінь-зима 2021/22
A.M.G. осінь-зима 2021/22
A.M.G. осінь-зима 2021/22
A.M.G. осінь-зима 2021/22

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.