До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

10 найпопулярніших брендів і речей 2018 року

Fashion-платформа Lyst Index опублікувала рейтинг з 10-ти найпопулярніших брендів і товарів у модній індустрії. Згідно з їхніми даними, найпопулярнішим брендом на планеті є Off-White. За останній рік культовий вуличний лейбл Вірджила Абло піднявся з 33-го місця на першу сходинку. Далі розмістилися Gucci і Balenciaga. У wish-лист також потрапили: Nike, Prada, Versace, Yeezy, Vetements, Fendi і Valentino.

Off-White

Для складання рейтингу Lyst враховували дані про запити і покупки п'яти мільйонів покупців, кількість запитів в Google, дані про переходи і продажі, зростання підписників і згадок у соціальних мережах. Відповідно до цього рейтингу, найбажанішою жіночою річчю стала сумка-сідло Christian Dior, ремінь Off-White, а також сандалі Birkenstock Madrid. А ось три головні позиції серед чоловічих речей зайняли кросівки: The Ten: Nike Air Presto, випущені в колаборації Off-White і Nike, за ними слідують Yeezy Boost 350 V2 і замикають лідерську трійку Balenciaga Triple S.

Реклама

<b>топ 10 женских вещей</b>

<b>топ 10 мужских вещей</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.